Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893
Dører privat

Våre privatdører består av sidedører til garasjeporter og ytterdører.

Sidedører
Sidedørene til garasjeportene er isolerte og lages i aluminium i 40 mm tykkelse.

De leveres i alle farger, også spesialfarger, i tillegg til alle standard RAL-farger. Rammene er pulverlakkerte i identisk farge som døren.

Man kan få dørene med to ulike konstruksjoner mht. isolering. Ta kontakt for ytterligere detaljer.

De kan fås som enkelt- eller dobbeltdør.

Det er mange valgmuligheter for dørhåndtak, låser, panikkbeslag (rømningsdør), vinduer, dekordetaljer og låser.

Ytterdører
Våre ytterdører er vakre og solide dører med høyt sikkerhetsnivå. Wisniowski har fremstilt dører med lidenskap i over 25 år. CREO er en unik kolleksjon som kombinerer utsøkt stil med ekstrem ytelse. Den uvanlige designen utstråler luksus og perfeksjon. Den virkelige naturen til CREO vises i den utrolige friheten du har til å tilpasse designen etter din egen smak. Du kan komponere din egen dør ved å velge detaljer, farger og ruter akkurat som du vil for å ?nne et skreddersydd design som er i tråd med din egen stil og personlighet.

Varmeoverføringskoeffisienten er utprøvd av Building Research Institute. Døren holder den varme luften inne og den kalde luften ute. Meget god isoleringsevne. Svært gode resultater for støydemping ved 36 dB.

Creo er aluminiumsdører med enestående strukturelle egenskaper og motstandsdyktighet mot deformasjon. De glatte dørpanelene gir en so?stikert og vakkert uttrykk på over?aten på dørbladet både på utsiden og innsiden. De innovative strukturelle designløsningene og et stort utvalg av tilbehør sikrer varighet og sikkerhet med overlegne funksjonelle egenskaper under stress fra normal bruk.

Design Creo fremhever det enkle og elegante. Stilen følger moderne trender i arkitektur der de minimalistiske formene er viktige. Creoønsker også å tilby tilpassing av designen, hvilket gjør disse førsteklasses dørene til en unik del av bygningens fasade.

Strukturen i Creo-dørene er basert på varmeisolert aluminium, som er en av de mest teknologisk avanserte konstruksjonene for utforming av dørsystemer noensinne. Dessuten er kjernen i dørbladet et 77 mm tykt varmeisolert panel med et system av tetninger som sammen kan nå U-verdier fra 0,8 W/m2K og bedre, avhengig av dørbladutførelsen og tilbehøret.

Kontrollelementer for inngang Bluetooth – gjør det mulig å åpne døren med en mobiltelefon, Fingeravtrykksleser, tastatur i rustfritt stål, kontaktløs kortleser, Smart-Touch, fjernkontroll med fire kanaler, trådløse nøkkelbrikker og elektronisk kikkhull med ringeklokke. Rammeverk for dørblad og åpningsramme laget av aluminiumsseksjoner med ?re kammer med varmesperre. Dørblad-tykkelse: 77 mm med varmeisolerende skumkjerne og periferisk varmeisolering. Glassenhet med tre kammer, tykkelse: 77 mm U-verdi = 0,6 W/m2K Justerbart støtbeslag laget av rustfritt stål, antityveribolter (valgfritt), varmeisolerte former (varm terskel), flerpunkts automatlås, dørlukker skjult i dørbladet, tilgangskontroll – føl deg trygg til enhver tid.

Tilvalgsmulighetene er mange – valget er ditt!