Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893
Gjerder og porter privat

Det er lite som er så vakkert som en eiendom omkranset av et gjerde og innkjøring via en flott port. Det ser eksklusivt ut og er samtidig med på å skape en trygg tilværelse for beboerne. Vi har løsninger i alle prisklasser enten det gjelder tomt for en enebolig eller borettslag.

WISNIOWSKI-gjerder vil definere din eiendom. Basert på preferansene og kravene til våre kunder har de laget dusinvis av design som vil gli sømløst inn i både tradisjonelle og moderne bygninger. Komfortable løsninger med porter og grinder for kjøretøy vil gi full kontroll over tilgangen til din bolig. Oppdag de prestisjefylte, funksjonelle og holdbare gjerdesystemene til WISNIOWSKI.

WISNIOWSKI-gjerder er helhetlige løsninger som kan kombineres og tilpasses perfekt til enhver eiendom. Komponentene er laget for å passe sammen, og sikrer deg en rask og enkel installasjon, også ved bruk av en eksisterende gjerdekonstruksjon.

Systemet inkluderer skyveporter, dobbel-bladet porter, grinder, gjerdestolper, og et bredt spekter av komplementære elementer som postbokser, spydspisser, beslag for monteringsbraketter og initialer. Personliggjør ditt gjerde og gi det karakter – i noen design kan du inkludere dine initialer eller husnummer.

Det finnes et tjuetalls design som kan benyttes i våre seks gjerdesystemer. Du har valget mellom klassiske, modernistiske og multi-ornamenterte design. Et vidt spekter av farger og overaskende overflateutførelser gir iøynefallende dekorative effekter. Dette er unike modeller med stil!

WISNIOWSKI-gjerder er laget av det mest slitesterke materialet – stål – og de beskytter dem mot korrosjon med DUPLEX system bestående av varmforsinking og pulverlakkering. De fører kontroll med prosessen i alle faser for å oppnå høyest mulig kvalitet. Dette bekreftes med en ti års garanti mot korrosjon og rust på stålgjerder.

En riktig dimensjonert port er avgjørende for funksjonell og pålitelig tilgang til en eiendom. Vi kan velge mellom en tradisjonell dobbel-bladet port eller en mer komfortabel skyveport.

Designet gir stabilitet under alle forhold. Av hensyn til sikkerhet og komfort er portmotoren gjemt i en stolpe som er integrert i konstruksjonen. Kontrollenheten er kun tilgjengelig ved bruk av en nøkkel. Stolpen gir samtidig beskyttelse til åpningsmekanismen under alle værforhold.

Den automatiske porten har et blinkende lys og en dødmannsbryter; den kan også utstyres med fotoceller og sikkerhetsstriper. Portene møter strenge sikkerhetskrav, som bekreftes av sertifisering med CE-merket.

Med det intelligente WiControl -tilgangskontrollssystemet, kan du åpne eller lukke en port eller dør ved hjelp av smarttelefonen, og motta informasjon om portens eller dørens gjeldende status.