Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893
Store porter

Vertikaltløftende dører i tekstilstoff som foldes sammen er det beste alternativet for steder med store dukfoldeporter som krever god isolasjon mot varme og støy. Det inkluderer fabrikkhaller, flyhangarer, havne-, gruve-og energilagerbygninger. Finn ut mer om de forskjellige alternativene og vårt store fargeutvalg. Vi lager industriporter som foldes sammen, traverskransporter og romdelere fra standardkomponenter etter kundens spesifikasjoner, og de er ekstremt driftssikre og trenger minimalt med service. Alle industriporter som kan foldes sammen er CE-merket og i samsvar med gjeldende standarder. I veldig store åpninger, som hangarporter og verftsporter, er ikke bredde og høyde en begrensning, takket være Champion Doors heisbare støttestolpeløsning.

Industriporter

Champion Door industriporter har ingen begrensinger når det gjelder størrelsen og kan styres automatisk på flere forskjellige måter. De tåler vær, vind og smuss svært godt.

Champion Door industriporter er bygd for å være driftssikre også under kalde forhold. Portene er driftssikre også ved minusgrader, for de har en varmeisolering i toppklasse. Av alle porttypene som finnes på markedet i dag, isolerer Champion Door industriporter varmen best, og derfor har den også en minimal kondensdannelse. Dette sikrer portens driftssikkerhet og hindrer at den fryser. Champion Doors livssykluskostnader er lave, for de trenger svært lite vedlikehold.

Champion Doors industriporter kan bygges så store man trenger dem, for de har ingen størrelsesmessige begrensinger. Industriporter bygges i forskjellige konstruksjonstykkelser, som bestemmes etter portens størrelse. Støttekonstruksjonen på porten tar ikke ekstra plass på sidene eller inne i bygningen, for porten folder seg sammen rett oppover. Champion Door-industriportene bygges i alle vindklasser.

Automatikken på portene som skal brukes i industriformål kan velges etter behovet. Portens grunnautomatikk er 3-knappstyring. Radiostyring, snorbryter, radarstyring og styring med induksjonsslynge fås som ekstrautstyr.
I stedet for vanlig stoff kan man også få flere forskjellige spesialstoff. Til varme forhold kan man montere et silikonstoff som tåler sprut av varm smeltet metall. Det varmeisolerte stoffet holder en jevn innendørs temperatur, og dette gir sparinger både i kalde og varme forhold. Det innbruddsikre stoffet hindrer at uvedkommende tar seg inn i lokalene, og Translucent-stoffet slipper 48 prosent av lyset gjennom. Man kan også få vinduer som ekstrautstyr til porten.

Champion Door industriporter:

 • Tåler vind, fukt, smuss og støv godt
 • Driftssikker og rimelig å vedlikeholde
 • Lave livssykluskostnader: Krever ikke mye vedlikehold
 • Minimal kondensdannelse
 • Fryser ikke ved minusgrader
 • Ingen størrelsesbegrensninger
 • Mange tekstilalternativer: silikonstoff, varmeisolert stoff, innbruddsikkert stoff, stoff som slipper lyset gjennom
 • Automatstyringen kan tilpasses med: treknappstyring, radiostyring, snorbryter, radarstyring og induksjonsslynge

Traverskranporter

Champion Doors teknikk for dukfoldeporter er ideell for de store spesialportåpningene som kreves innenfor industrisektoren.

Champion Doors løsninger for traversporter er spesielt konstruerte for å eliminere problemer som vanligvis forbindes med brokranporter.

Store industrihaller hvor det benyttes traverser kan deles inn med spesialportløsninger som dekker både traversåpningene og inngangsportene med én enkelt rulleport.

Porten kan også benyttes separat, og hele porten løftes mens traversåpningen er i bruk. Løsningen er veldig praktisk og fleksibel.

Skipsverftsporter
Champion Doors verft- og havneporter kan bygges i ekstra store størrelser og de tåler svært høy vindbelastning.

Som den eneste på markedet, kan Champion Doors løftende stoffport utstyres med ekstra isolasjon ved behov. Portene er tette og tåler stor vindbelastning, og de bygges i alle vindklasser. I de mange stoffalternativene kan man for eksempel velge et stoff med silikonoverflate som tåler varm metallsprut eller et ekstra kraftig gummistoff for lokaler hvor man arbeider med sandblåsing. Man kan også få vinduer og innbruddssikring som ekstrautstyr til portene.

Fordelene med Champion Doors løftende stoffporter er at de er lette og solide. De krever ikke overdimensjonerte støttekonstruksjoner som de andre løftende stoffportene på markedet, og dette gir lavere bygningskostnader.

Alle Champion Doors havneporter er konstruert for å holde: metalldelene er korrosjonsbeskyttede, konstruksjonen tåler støv, smuss og fuktighet godt, og de trenger lite vedlikehold. Portenes holdbarhet og lave vedlikeholdsbehov gjør livssykluskostnadene lavere. De er tette og sparer derfor også energikostnader og gir økt arbeidskomfort for arbeiderne.

Champion Door verft- og havneport:

 • Teknikken tåler fukt, smuss og støv godt
 • Fås i ekstra stor størrelse og i flere deler
 • Den rimelige løftende stoffporten krever ikke overdimensjonerte støttekonstruksjoner
 • Flere forskjellige tekstilalternativer fra stoff som slipper lyset gjennom til stoff for sandblåsingslokaler
 • Tåler sterk vind
 • Rimelig vedlikehold

Hangarporter

Den stive rammekonstruksjonen på Champion Door-portene gjør dem ideelle for bygninger med store ytterporter, som flyhangarer i alle størrelser, fra militærfly til jumbojeter. Hangarporter fra Champion Door er pålitelige, har lang levetid og trenger ikke mye vedlikehold. De tåler tung industriell slitasje, og de har lave vedlikeholdskostnader. Dukportene er konstruert for å tåle variasjoner i fuktighetsnivå og temperatur, de er motstandsdyktige mot smuss, støv og slitasje, og motstår selv de kraftigste vindkastene. Vi anbefaler modellene Champion Door NK2 Double og NK Warm til flyhangarer. Modellen NK4 Warm dukport har to ekstra lag med isolasjon mot varme og støy. Bredden og høyden er ikke begrenset takket være Champion Doors løftestøttesystem; det er det beste valget for ekstra brede og høye portåpninger for fly på størrelser opptil A380.

Dukporter fra Champion Door er lette, men holdbare. De trenger ikke noen ekstra, tunge støttestrukturer slik som mange andre heisbare hangarporter av stoff på markedet, noe som i betydelig grad bidrar til å redusere byggekostnadene for hangaren. De store skillefrie portåpningene for fly- og helikoperhangarer og vedlikeholdshaller krever porter med spesielle egenskaper. Materialet i hangarportene kan være utstyrt med lydisolering, varmeisolasjon og innbruddsbeskyttelse. Modellen Champion Door NK4 Warm hangarport er den eneste dukporten på markedet med ekstra varmeisolasjon. Det bidrar til å holde kostnadene for oppvarming og kjøling av hangaren nede. Hangarporten Champion Door er et pålitelig valg for alt fra ekstrem arktisk kulde til glovarmt klima.

Materialet er svært holdbart mot slitasje, og det festes uten nagler. Materialet ser pent og ryddig ut, og det er lett å vedlikeholde eller skifte deler av det, med lave vedlikeholdskostnader. Duken på hangarporten kan være helt eller delvis gjennomskinnelig, eller det kan utstyres med vinduer. Innbruddsbeskyttelse er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Energiporter

Spesielt til lagring og håndtering av bioenergi, som tre, flis, torv, pellets osv. er den vertikalløftende stoffporten en praktisk og fleksibel løsning. Portens vertikalløftende konstruksjon krever ikke egen plass inne i bygningen, og derfor er det mulig å gjennomføre ekstra store døråpninger uten tunge støttekonstruksjoner. En del av portstoffet kan erstattes med netting, eller man kan lage hele porten i netting, slik at vindbelastningen på porten blir redusert. Samtidig kommer det lys inn i lokalet og ventilasjonen blir bedre, som er en viktig egenskap i flislagre. Nettingen er tilstrekkelig tett til å hindre at det kommer snø og regn inn i bygningen. Porten kan også utstyres med gjennomsiktige pvc-vinduer og for eksempel et innbruddsikkert stoff.

Man kan få flere forskjellige styrealternativer til portene, fra den vanlige 3-knappsstyringen til radiostyring eller moderne radarstyring.

Champion Door porter til energilagre:

 • Driftsikre i forhold med mye støv og smuss
 • Lavt behov for vedlikehold – rimelige vedlikeholdskostnader
 • Fryser ikke ved minusgrader
 • Nettingstoffet sikrer god ventilasjon
 • Flere alternative styringsløsninger: 3-knappstyring, snorbryter, radiostyring, radarstyring
 • Et dekkende utvalg i ekstrautstyr: innbruddsikret stoff, kollisjonssensor i nedre kant, laserlysgardin, fotocelle, trafikklys mm.