Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/7/2/condoor.no/httpd.www/public/new/wp-includes/kses.php on line 893
Tilbehør / portautomatikk

Vi tilbyr Marantec og Somfy portautomatikk som samsvarer med særdeles høy kvalitet. Responsen fra våre kunder har vært kun positive til våre produkter. De er svært stillegående takket være sin mykstart / mykstopp funksjon.

Fordeler:

Komfort
Man kan komfortabelt og sikkert kjøre inn i garasjen uavhengig av tid på døgnet, og værforhold. En radiosender sørger for at man ikke trenger å gå ut av bilen for å åpne porten. Porten åpnes med et enkelt trykk på senderen. Radiosender med rullerende kode sikrer at ingen andre kan komme seg inn i garasjen.
For økt komfort kan man utruste motoren med batteri back up, som sørger for at portmotoren kan betjenes ved strømbrudd.

Nødvendig sikkerhet
Om porten treffer en hindring vil en føler i motordriften registrere hindringen og motodriften snur retning og porten går opp.
For økt sikkerhet kan porten leveres med fotocelle-sikkerhet. Denne sørger for at porten ikke går ned dersom det er en hindring i portåpningen. Registrerer den en gjenstand vil porten gå opp igjen.

En håndsender – mange muligheter
En radiosender kan styre flere motorer som f. eks. en grind og port. Da kan man kjøre rett inn i garasjen, noe som er særlig viktig om man ligger helt inntil en traffikert gate. Har man bestemt seg for å investere i en grind sammen med porten kan man være sikker på at man kjøper et radiosystem som integrerer begge produktene.
Vi tilbyr både 2, 4 og 10 kanals håndsendere. 10 kanals sender kan styre inntil 10 porter eller annen automatikk.

Funksjonell i alle situasjoner
Strømbrudd er ikke lenger noe problem. Motorene kan frikobles ved strømbrudd. Dette gjør at porten kan betjenes manuelt.
Der man ikke har annen mulighet til å komme inn i garasjen enn gjennom porten, kan man montere en utvendig nødfrikobling. Den låsbare frikoblingen gjør at man får opp porten ved strømbrudd.

Marantec
Portutomatikk av meget høy kvalitet. Tyskprodusert.
De er svært stillegående takket være sin mykstart / mykstopp funksjon.

  • Radiofrekvens 868 MHz med svært god rekkevidde
  • Innbruddsikkert takket være 1 billion sikkerhetskoder
  • Automatikken stopper umiddelbart hvis porten skulle møte et hinder
  • Innebygd lys i automatikken

Marantec portåpner HL8:
Høy kvalitet og med mange tekniske funksjoner. Leveres med beltedrift slik at den er svært stillegående.

Kan leveres med både trådløs trykknapp og trådløst utvendig kodetastatur.
1 stk håndsender leveres som standard.

Marantec portåpner HL10 (C360):

Vår bestselger!
Kan benyttes til både små og store porter. 3 ulike skinnetyper.
Svært høy kvalitet, beltedrift.
Kan leveres med trådløs trykknapp og utvendig trådløst kodetastatur.
2 stk håndsendere leveres som standard.

Marantec portåpner HL15 (C370):

Kraftig portåpner som er beregnet, og som vi har levert til mange fellesgarasjer.
Beregnet for å bli benyttet av mange brukere daglig.
Er klargjort for: Tidsinnstilt automatisk lukking, fotoceller. Trådløs trykknapp, utvendig kodetastatur, nøkkelbryter.
2 stk håndsendere leveres som standard.

Somfy
Metro drive enheten har en gjennomprøvd teknikk fra Somfy, kombinert med et unikt utformet deksel som utviklet i henhold til vårt krav om en svært høy standard.
Resultatet er en driverenhet med meget gode tekniske parametere og moderne, men tidløs design.

Somfy-motorene finnes i tre utgaver samt en økonomisk gunstig motor fra annet produksjonsland.

METRO er en ny generasjons driverenhet. Den kombinerer utmerkede tekniske funksjoner med full kontroll, komfort og sikkerhet. En komplett konfigurert driverenhet med innovativt design.
Formen på METRO-driversystem gjenspeiler idéen med minimalistisk design og den klassiske sorthvite fargen gir den en sofistikert eleganse samtidig som du får en lys og enhetlig form.

Pulsar-senderen gjør det mulig å fjernstyre døren og programmere opp til 4 ulike enheter. Den er tillvirket i svært slitesterke materialer for lang levetid. En ergonomisk styreplate gjør at du kan montere fjernkontrollen hvor som helst, f. eks. på en vegg eller på dashbordet i en bil.

Somfy Metro leveres i flere ulike utgaver tilpasset ulike størrelser på portene.

Intro
Vi leverer også en designmessig enklere motor som heter Intro. Dette er en motor/driverenhet som passer for den prisbevisste. Leveres med 2 stk. fjernkontroller/håndsendere som standard.Den leveres med kjededrift og leveres i to styrker; Under 9 m2 og en for porter større enn 9 m2.

Tilbehør
Det finnes en rekke tilbehør til våre automatikkløsninger:
Ekstra håndsendere, kodeboks til å montere på vegg, telefonstyring, kontrollpanel , LED varsellampe,
4 eller 6 kanals radiosender, fotoceller, trådløs dørsensor, kortleser, alarmsirene, induktiv sløyfe, radar, nødbatteri, flere frikoblingsmuligheter, telefonprogrammering m.m.
Det meste kan tilpasses brukerens behov.

Fyll ut målene som beskrevet.
Husk å fylle ut personalia på siste trinn, slik at vi kan komme i kontakt med deg.
Du vil motta et tilbud i fra oss i løpet av 2-4 virkedager.

DINE LYSMÅL
Beskrivelse
Mål i cm
Legg merke til følgende krav
A Netto bredde
Alle porter er 4cm bredere enn lysåpning
B Netto høyde
Porten skal ha lik høyde som lysåpning
C Overhøyde
Våre minste porter krever kun 6/8 cm overhøyde. Standard er min. 20 cm
D Sideplass venstre
Sidevegg (D & E) må være minimum 11 cm på hver side.
E Sideplass høyre
Sidevegg (D & E) må være minimum 11 cm på hver side.
F Romdybde
Takskinner bygger (B+64cm) Motor med skinne bygger min. 360 cm inn i garasjen.
TILLEGG
ØNSKET PROFILVALG
Speiler

Smale paneler

Brede paneler

Uten paneler

V-ribber (smale spor)I tillegg til type profil kan man velge mellom 4 ulike strukturer. Woodgrain (trestruktur), Silkline (glatt overflate), Sandgrain (fin sand overflate) og Smoothgrain (mikrokrystaller). Det er prisforskjeller mellom de ulike profilene og strukturene. Skriv hvilken struktur du ønsker i kommentarfeltet nederst på siden.
Farge RAL 9016 hvit er standard farge for alle profiler. For enkelte profiler/ strukturer kan også enkelte andre farge leveres uten pristillegg. Vi kan lakkere porten i samtlige RAL-farger motet pristillegg på kr. 260,- pr. m2.
VINDUSFELT
Type A-1
Type C-1
Type E-1
Type 0
Type 0-1 / 0-2
Annet


Vindusfeltene kan tilpasses med ulike farger på rammen, ulike farger og kvaliteter på glasset som enkel eller dobbel akrylglass, farget, frostet, aluminiumsramme etc. Vi kan også levere kvadratiske vindusfelt, ulike typer av dekorelementer m.m. Velg i så fall "Annet" og skriv foretrukket ønske i kommentarfeltet nederst på siden.
SIDEDØRER

Alle leddporter kan leveres med aluminium sidedør med samme utseende, farge og fylinnger. Velg mellom isolert og uisolert sidedør. Dørene er tilgjengelige i enkel eller tofløyet versjon, med eller uten ventil og med samme vindu som porten. Til våre vippeporter leveres tilsvarende profiler og valgmuligheter med isolerte eller uisolerte ståldører.


Speiler
Smale paneler
Brede paneler
Slette paneler
2-fløyet med brede paneler
MOTORPAKKE
Intro
SomfyMetro
Marantec
Uten motor


Alle motorpakker leveres med radiomottaker og 1-2stk. håndere og enten kjededrift eller remdrift. Dette varierer av type størrelse og kvalitet på motorpakken.
TILBEHØR


Det finnes uendelig mange tilvalgsmuligveter til våre garasjeporter. Man kan tilpasse funksjoner etter den enkeltes behov for sikkervetsnivåer, automatikk, sensorer, fjernstyring, statusrapport, antall brukere osv. Skriv gjerne ønsker og behov i kommentarfeltet eller la oss hjelpe deg med å finne nøyaktig hva som passer best for deg.
LEVERING (*må fylles ut)
Hente selv Fraktes Tilbud inkl. montering*

*Scanmark AS har egne montører i Oslo, Akershus og Østfold. For områdene Hedmark, Opppland, Buskerud og Vestfold har vi samarbeidspartnere som kan montere din port. Ta kontakt med oss vedr. områder som ligger utenfor vårt kjerneområde.
KONTAKTINFORMASJON
Fyll ut din kontaktinfo slik at vi enklere kommer i kontakt med deg om din forespørsel.
*Navn
Adresse
Postnr
Sted
*Telefon
*E-post
Andre kommentarer
Ved å fylle ut skjemaet, godtar du at du har sendt oss riktige opplysninger.